Szállítási költségek

 

 

 

Szállítási feltételek: 

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket a megrendelést követő automatikus megerősítést követően 5 munkanapon belül teljesítjük (ez jellemzően 1-2 munkanap). Termékeinket futárszolgálaton keresztül juttatjuk el vásárlóinkhoz. A futárszolgálat 2 alkalommal kisérli meg a csomag kézbesítését. Az Ön által megadott telefonszámot feltüntetjük a csomagcimkén, így amennyiben a futár elsőre nem tudja a csomagot kézbesíteni, fel tudja Önnel venni a kapcsolatot egyeztetés céljából. 

Kérjük a regisztrációs résznél teljes nevük, postacímük, e-mail címük , telefonszámuk pontos megadását. Telefonszámnak azt a számot adják meg, amelyen napközben 8:00 - 16:00 óráig elérhetőek. Postacímük magyarországi irányítószámmal kell, hogy rendelkezzen.
A futárszolgálat vállalja, hogy amennyiben az első kézbesítési kísérlet sikertelen, azt 1 alkalommal ingyenesen megismétli.
A futár a küldeményt darabszám alapján adja át. A csomag sértetlenségét kérjük, ellenőrizzék le, csak ezután igazolják le az átvételt, ellenkező esteben a szállítás során keletkezett károkat nem tudjuk megtéríteni. Amennyiben a csomag sérülten érkezik meg Önhöz (vagy fennáll a gyanuja belső sérülésnek), úgy MINDEN esetben, AZONNAL készítsenek kárfelvételi jegyzőkönyvet a futárral. Ennek hiányában nem tudunk kártérítési igénnyel fordulni a futárszolgálathoz, így az Ön kárát sem lesz módunkban megtéríteni!

Szállítási díjak:

A szállítási díj kiszámítása a vásárlás lezárása közben automatikusan kiszámításra kerül. A joez.hu mindent megtesz az automatizált díjszámítás legnagyobb pontosságáért. Az itt feltüntetett érték azonban néhány rendkívüli esetben eltérhet a valóságtól. (Pl.: Több termék vásárlása esetén, ha azok súlya, terjedelme rendkívüli mértékben eltér és más-más szállítási módt követel meg.) Ebben az esetben a szállítás megkezdése előtt felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítás díjának alakulásával kapcsolatban.

  

Fizetési feltételek: 

Amennyiben futárszolgálattal kéri a kiszállítást, úgy a megrendelt termékek ellenértékét kiegyenlítheti előre utalással, illetve utánvéttel. Mivel az utánvét beszedése kizárólag készpénzben történik, ezért arra kérjük, hogy már a küldeményről történő értesítéskor készüljenek fel annak átvételkor történő kifizetésére. 

Előre utalás esetén, csak az áru ellenértékének folyószámlánkra történő megérkezése után történik annak feladása.

Személyes átvételnél csak készpénzben történhet a megrendelt termékek ellenértékének kiegyenlítése.